Inbraak vertragend | RGS Glas - Leveren & plaatsen van alle beglazing
15741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15741,page-child,parent-pageid-15326,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Inbraak vertragend

Steeds vaker zijn particulieren, maar ook winkeliers, doelwit van inbraak. Glas is van oudsher een kwetsbaar onderdeel van een woning of bedrijf. inbraak vertragend glas kan het ongewenste bezoekers een stuk lastiger en heeft daardoor ook een afschrikkende werking.

Inbraak vertragend glas is gelaagd glas alleen met een aantal taaie PVB (polyvinylbutyral) folies en/of meer glas. Het kan ook worden toegepast in combinatie met dubbelglas (HR+ of HR++) en is tevens Verkrijgbaar met gekleurde en/of matte PVB-tussenlagen.

Naast de voordelen die dit glassoort biedt tegen inbraakpogingen en vandalisme, biedt het ook bescherming tegen risico’s op persoonlijke verwondingen.
Als in uw huis een ruit breekt, bijvoorbeeld doordat er iemand tegenaan loopt of doordat een deur of raam dicht waait, blijft ook na breuk gewoon op zijn plaats waardoor verwondingen worden voorkomen.

De Stichting Veiligheidsbeglazing (SVB) heeft in samenwerking met SKG een sterrensysteem voor veiligheidsbeglazing opgezet. Laat RGS glas u adviseren over welke beglazing het beste in uw situatie toegepast kan worden.

Vraag nu een offerte aan bij RGS Glas