Glas in lood | RGS Glas - Leveren & plaatsen van alle beglazing
15728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15728,page-child,parent-pageid-15326,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Glas in lood

Glas in lood geeft een vertrek een eigen sfeer. Het binnenvallende licht wordt subtiel gebroken en gekleurd, zodat je in die ruimte een speciale gloed en warmte beleeft. Onder invloed van de stand van de zon is deze kleuring elk moment van de dag anders. De prachtige ramen zijn vroeger vooral gemaakt voor kerken en herenhuizen.

Tegenwoordig is glas in lood weer helemaal ‘in’ doordat glas in lood ingebouwd kan worden in isolatieglas. Voor (nieuwbouw)huizen is dit een uitstekende manier om duurzaamheid en comfort te verenigen. RGS glas werkt samen met een gerenommeerd atelier dat op ambachtelijke wijze nieuw produceert en oud restaureert.

Vraag nu een offerte aan bij RGS Glas